onsdag 18 april 2012

Världskartan i svartvitt

Tänkte fortsätta men 4-veckors inredningsutmaningen och till näst blir det en DIY det vill säga en inredningsgrej som är självgjord med omsårg ;) Vet inte om denna tavla har en enda gång presenterats i ett eget inlägg och därför tyckte jag att det var dags.

Letade länge efter en planch/tavla med världen som motiv utan att hitta en. Så en dag kom jag på att måla själv en och nu hänger den i vardagsrummet. Svartvit som den från början också skulle vara och kan inte vara mer än nöjd över den ;)

Ajattelin jatkaa 4- viikon sisustushaasteella ja tällä kertaan olisi vuorossa DIY, eli toisin sanoen jotain itsetehtyä sisustuksessa. Olohueneessa löytyykin kolme DIY- taulua joista ajattelin esittää öljymaalilla maalattu maailmankartta. Taulu on kyllä vilahtanut ennekin mutta yksittäistä postausta en ole laittanut taulusta.

Etsinkin monta vuotta maailmankarttaa tauluana/julisteena mutta kun sitä sopivaa ei tuntunut löytyvän päätin yksi päivä maalata taulun itse. Tietenkin musta-valkoisena. Ja en voisi tyytyvämpi olla , vaikka sen itse sanonkin ;)  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar