tisdag 12 juni 2012

På miniGolfbanan

 På söndagen var vi en sväng till min hemstad. Plockade med oss brosan och begav oss på ranch, eller minigolf ranchen i Gästhamnen. Är inte någon desto större fan av golf eller minigolf men när det inte heller gick så bra för brosan (som då är en riktig golfare) var det slutligen riktigt kul ;)
 "Naisille kuuluu sihteerityöt" det ansåg sällskapets män. Jag var endå lite av en annan åsikt.
 Men som tur så tog ingen spelet på största allvar denna gång och det var kanske det som gjorde det hela kul. Annars så är nog vår familj en av de största spelgalna familjer. Alltid och allting skall vinnas och förlorar man är dagen förstörd. Denna gång gjorde det endå inget även om jag förlorade till sist med ett poäng. Slutligen var jag ju endå en vinnare för spelade ju trotts allt mot ett proffs ;)
 Efter golfen blev det grillning hos föräldrarna. Denna gång var det männens tur att ståd vid grillen medan sekreteraren vilade under solen.



Sunnuntaina okäytiin kotikaupungissani. Mukaan nappasimme pikkuveljeni jonka kanssa kävimme kovan ottelun minigolfkentällä. Pikkuveli on kuitenkin oikea golfari, minä hmm.. pelkään kaiken kokosia palloja. Vaikka olemmekin kaikki kilpailuhenkisiä oli tämä ottelu kuitenkin pelkkää hupia. Tämän takia ei minuakaan harmittanut vaikka hävisinkin yhdellä pisteellä. Todellisuudessahan kuitenkin voitin koska pelasin melkein ammattilaista vastaan ;) 


Kisan jälkeen olikin vuorossa grillausta ja tällä kertaa miehet hoitivat kotiaskareet sillä välin kun sihteeri makoili auringossa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar